Verificati luminile vehiculului si stergatoarele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Majoritatea oamenilor înțeleg legile cu privire la funcționarea farurilor mașinilor pe timp de noapte. Cu toate acestea, mulți uită de alte circumstanțe în care farurile sunt vitale atunci când vine vorba de conducerea în siguranță și coordonarea cu alți șoferi. Din fericire, acest articol va acoperi situațiile (în special în lunile de iarnă) în care ștergătoarele și farurile sunt necesare pentru a evita accidentele sau comunicarea greșită cu alți șoferi.

Fii pregătit pentru condusul pe timp de iarna
Ștergătoarele de parbriz împiedică acumularea excesivă de apă, zăpadă și murdărie pe parbriz, menținând vizibilitatea clară. Mulți factori pot accelera intervalul de înlocuire a ștergătoarelor, inclusiv condițiile de funcționare (condițiile de iarnă sunt dure pentru lamelele ștergătoarelor), frecvența de utilizare, materialul și tipul ștergătoarelor și vremea însorită. De fapt, lamele ștergătoarelor se pot deteriora mai repede și necesită înlocuire mai frecventă în statele deșertice.
acorda autovehiculului atentia pe care o merita

Luminile sunt părți ale caroseriei uzură normală care necesită inspecție și înlocuire periodică. Sistemul de iluminat asigură vizibilitate pe timp de noapte; semnalizează și alertează alți șoferi; și furnizează lumină pentru instrumentele de vizualizare și interiorul vehiculului. În plus față de înlocuirea luminilor care clipesc rapid, care sunt reduse ca și luminozitate care nu funcționează, următoarele sfaturi vă pot ajuta să vă mențineți în siguranță.

Privets si fii vizibil!

După cum ați văzut, luminile și ștergătoarele auto au un rol semnificativ în siguranța generală a conducerii. Întreținerea corespunzătoare a acestor piese simple, dar vitale ale vehiculului, vă va asigura că aveți vizibilitate clară pe drum. În plus, veți fi vizibil și pentru alți șoferi, evitând coliziunile și accidentele. Păstrarea acestor piese auto curate și funcționale eficient este relativ ușor și accesibil.

Fă-ți un obicei din a le verifica în mod obișnuit cu Auto Union Trucks and Vans Service. Luați legătura cu noi astăzi la 0737 502024 sau utilizați formularul nostru simplu de contact pentru a programa o inspecție.

From the driver’s seat, you might recognize a light that is not functioning. Therefore, ensure that you inspect your vehicle’s light after every oil change. You also ought to inspect and replace your wiper blades to allow better visibility when wet weather hits. This is where you can get assistance from a trusted mechanic.

„Servicii excelente și mecanici priceputi. Vin întotdeauna când am o problemă cu mașinile mele și recomand întotdeauna acest loc tuturor.”

Simona, firma din vecinătate Tweet
fii pregătit pentru sezonul rece

Motoarele cu ardere internă funcționează prin amestecarea benzinei cu aer în cilindrii motorului. Odată ce amestecul aer-combustibil este comprimat, amestecul este aprins de bujia, care mișcă pistoanele. În anii trecuți, în special înainte de anii 1980, un carburator controla amestecul de combustibil și aer. Un dezavantaj al carburatorului a fost incapacitatea acestuia de a controla cu precizie combustibilul din amestecul aer-combustibil.

Ca regulă generală, pentru a menține siguranța rutieră și a evita amenzile, asigurați-vă că farurile, luminile de frână și luminile din spate funcționează eficient.

Luminile sparte pot duce cu ușurință la dezorientarea șoferilor și a pietonilor, la un accident sau îl pot face pe șofer să înțeleagă greșit spațiul contextual al unui vehicul.