Lista noastră de verificare pentru siguranța anvelopelor

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anvelopele nu trebuie neglijate niciodată. Siguranța vehiculului depinde de aceasta. Frânele mașinii , împreună cu anvelopele, sunt două dintre cele mai importante componente ale vehiculului tău. Un vehicul sigur este important nu numai pentru siguranța dumneavoastră, ci și pentru alte persoane aflate pe drum. 

LISTA DE VERIFICARE SI INTRETINEREA PNEURILOR

Anvelopele sunt abuzate mai mult decât aproape orice altă componentă a automobilului dumneavoastră. Au contact direct cu drumul și cu toate elementele acestuia care le pot determina uzura, pierderea presiunii sau perforarea. Anvelopele dumneavoastră pot fi inspectate cu ușurință pentru uzură și deteriorare. Modul în care vă întrețineți anvelopele vă va afecta siguranța, performanța vehiculului, eficiența consumului de combustibil și costurile de reparație.

Adancimea benzii de rulare

Este vital să aveți o adâncime suficientă a benzii de rulare pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră are contact maxim cu drumul. Anvelopele dvs. ar trebui să aibă o adâncime minimă sigură a benzii de rulare de 1,6 mm conform legii, sau a unei benzi de rulare de peste 3/4 mm, așa cum recomanda producătorii de anvelope. Adâncimea benzii de rulare este importantă pentru a asigura siguranța la accelerare sau frânare, în special în condiții alunecoase sau umede.

Presiunea in Pneuri

Toate anvelopele dvs. ar trebui să aibă presiunea corectă a aerului. Anvelopele sub-umflate sau supraumflate pot cauza un comportament neregulat al vehiculului și pot afecta manevrabilitatea și aderența, care pot fi periculoase în timpul conducerii. Presiunea adecvată în anvelope vă va asigura o călătorie lină, vă va îmbunătăți tracțiunea, o manevrabilitate mai bună și o economie optimă de combustibil.

„Am avut o experiență grozava cu întreaga echipa de aici; SUNT AMABILI, cunoscători ȘI EFICIENȚI. CHIAR AM APRECiAT AJUTORUL ȘI OSPITALITATEA!

Pentru eficiența anvelopelor dvs. este necesar să respectați măsurile recomandate de producător pentru anvelope. Puteți respecta intervalele de service sau puteți acorda atenție semnelor de dezechilibru, dezaliniere sau uzură prematură a anvelopelor.
Rotirea anvelopelor, alinierea roților și serviciile de echilibrare a anvelopelor ajută la prevenirea uzurii neregulate, sporind longevitatea anvelopelor și sporind eficiența consumului de combustibil.

Gradul de uzura

Anvelopele tale sunt expuse drumului și este normal ca acestea să sufere de o uzură generală. Inspectați-vă anvelopele în mod regulat. Atenție la uzură neregulată, deteriorări, inclusiv tăieturi, umflături, fisuri sau obiecte blocate în ele, cum ar fi cuie, sticlă sau pietre mici. Dacă găsiți probleme, asigurați-vă că ați înlocuit sau reparat anvelopele.

Folosiți lista noastră de recomandări și efectuați o verificare vizuală a anvelopelor cel puțin o dată pe săptămână.

Dacă descoperiți că aveți nevoie de anvelope noi sau anvelopele dvs. au nevoie de service, contactați-ne astăzi!

0737 502 024