Diagnoza Computerizata

Diagnoza Motoare

Diagnosticarea computerizată a sistemelor electronice se referă la utilizarea unei interfețe care comunică cu toate modulele de comandă instalate în autovehicul.

Prin intermediul acesteia se pot face calibrări, codări și instalare de componente.

Diagnoza sistem Electric

Diagnosticarea computerizată a sistemului electric se referă la utilizarea unui sistem electronic pentru a detecta și a diagnostica problemele cu sistemul electric al unui vehicul. 

Revizia sistemului electric include verificarea și întreținerea componentelor sistemului electric al unui vehicul pentru a se asigura că funcționează corect și în siguranță.

Aceasta poate include verificarea bateriei, a alternatorului, a starterului, a sistemului de încărcare, a sistemului de iluminat și a altor componente.

Este important să se efectueze revizii periodice pentru a preveni problemele și pentru a se asigura că vehiculul funcționează în siguranță.

Diagnoza sisteme ABS - Knorr Bremse, Wabco, BPW, Haldex

Diagnosticarea sistemelor ABS (Anti-Blocare a Sistemului de Frânare) se referă la utilizarea unui tester specializat pentru a detecta și a diagnostica problemele cu sistemul ABS al unui vehicul. Acest tester poate fi conectat la sistemul ABS pentru a colecta date și a afișa coduri de eroare.

Knorr Bremse, Wabco, BPW și Haldex sunt producători de echipamente ABS pentru vehiculele comerciale, precum camioane, autobuze și remorci. Fiecare dintre aceste companii oferă o gamă de sisteme ABS care pot fi utilizate în diverse tipuri de vehicule și pot fi diagnosticate folosind testere specializate sau software de diagnosticare.

Este important să se efectueze diagnosticarea și întreținerea sistemelor ABS pentru a se asigura că funcționează corect și în siguranță.

Problemele cu sistemul ABS pot afecta performanța frânării și pot crește riscul de accidente, de aceea este important să se identifice și să se repare orice probleme cât mai curând posibil.