Despre Auto Union

Istoric

Auto Union Trucks and Vans Service din Afumați, Ilfov, este un service auto complet care oferă servicii din 2003;

Este considerat unul dintre cele mai transparente si corecte service-uri auto din zona Bucuresti/ Ilfov;

Folosim ultimele tehnologii din industrie în materie de software de diagnoză auto și software ERP (Enterprise Resource Planning);

Avem o experiență de peste 20 de ani in domeniul intreținerii si reparației autoturismelor, autoutilitarelor și a camioanelor;

Urmărim constant evoluția in tehnologia motoarelor, a sistemelor de securitate la direcție si frânare și înnoim permanent modalitățile de diagnoză pentru noile  sisteme electronice.

Calitatea Serviciilor

Oferim o experiență superioară în reparațiile auto pentru orice tip de Autoturisme, Autoutilitare și camioane.


Serviciul pe care îl obțineți la Auto Union Trucks and Vans Service este diferit de orice serviciu pe care l-ați experimentat.

Nu vom recomanda niciodată reparații pe care nu le-am face la propriile noastre mașini. Veți ști întotdeauna exact ce se întâmplă cu mașina Dvs., astfel încât să puteți lua deciziile corecte pentru autovehicul, dar… și pentru portofel :):)

Folosim tehnologii si echipamente adaptate atat pentru noile cat și pentru vechile infrastructuri auto, astfel asigurand servicii de calitate pentru toate tipurile de vehicule.

Auto Union Afumati

Human Touch

Este vorba despre oameni.

La Auto Union Trucks and Vans Service nu lucrăm la mașini.

Lucrăm pentru OAMENI care se întâmplă să dețină mașini.

Afacere Locala

Ne gândim la orașul Afumați ca la casa noastră, la locul unde muncim, unde ne facem cumpărăturile, unde ne creștem copiii.

Facem parte din această comunitate și se vede. Iubim oamenii și comunitatea din Afumați, motiv pentru care ne veți vedea implicați în comunitate și susținând organizațiile locale.

Nu am schimba orașul Afumați cu nicio altă comunitate și suntem mândri să spunem că suntem o afacere deținută la nivel local.

Certificari si Acreditari

Echipa Auto Union Trucks and Vans Service

Lucrăm Maeștri Tehnicieni Certificați. Prin programul de ucenicie, ajutăm tinerii să se specializeze în industria auto și să devină noii Maeștri Mecanici
La Auto Union Trucks and Vans Service, nu avem încredere în oricine să lucreze la mașina ta. Tehnicienii noștri pot diagnostica și rezolva problemele eficient. Când aduceți mașina în atelierul nostru, puteți fi sigur că primiți cele mai bune servicii de la cei mai buni mecanici.

Alin CRINTEA

Director General

Adrian POPA

Director Recepție

Florin VERGU

Șef Atelier și Specialist Mecanică

Gabriel BONCIU

Mecanic Principal Autoturisme

Marius RADU

Mecanic Principal Autoutilitare și Camioane

Florin ALEXE

Mecanic Senior

Marian ANTON

Mecanic Senior

Ionut STANCU

Reprezentant de Vânzări

Em COJOCARU

Director de Comunicare